Möbelverkstad

Våra tjänster

En prydnad för ditt hem - vi på Lidingö Möbelverkstad har unika kunskaper i franskpolering/French polish. Vänd dig till oss när du vill ha en omsorgsfull och hantverksmässig utförd restaurering av äldre och antika trämöbler.

Lidingö Möbelverkstad i Stockholm har kunskap om renovering och reparation av alla slags trämöbler som ingen annan. Vår spetskompetens är franskpolering/French polish och det är inte många som klarar detta i Sverige. Hos oss kan du lämna in allt från moderna till riktigt gamla, antika möbler. Vi jobbar med alla typer av trämöbler och inredningsföremål. Du kan anlita oss för restaurering av brandskadade, rökskadade, vattenskadade möbler samt möbler som är skadade av transport eller utslitna möbler.

Lidingö Möbelverkstad har tillgång till mycket gamla träslag och erbjuder ett gediget hantverk. Vi rankas som en av de allra skickligaste i landet och anlitas till projekt som kräver absolut yrkeskunnighet av högsta kvalitet och omsorg om möbler. Om objekten inte kan flyttas till verkstaden så arbetar vi på plats. Vi jobbar med historiska objekt - mycket dyrbara och bräckliga möbler samt nutida möbler av alla dess slag. Vi jobbar även med inredningsdetaljer på båtar som behöver renovering eller restaurering.

Lidingö Möbelverkstad är ett företag som är välrenommerade och rekommenderade i branschen. Vi utövar hantverket möbelrenovering av högsta kvalitet med traditionell teknik, kunskap och erfarenhet från en svunnen tid. Det är fortfarande aktuellt i vår moderna tid, inte minst med tanke på miljö och återvinning.

Lidingö Möbelverkstad

Lidingö Möbelverkstad

Det finns ett enormt behov av detta hantverk och vi är mycket stolta att vi innehar den expertis, yrkeskicklighet och arbetsstolthet i samband med personlig och trevlig service. Vi lägger största omsorg på möbeln i fråga: dess historia, material, faktiska förutsättningar och skapar denne en hållbar framtid med bästa utförande.

Vi samarbetar med tillförlitliga och skickliga tapetserare och tillsammans skapar vi hållbara och snygga möbler av högsta kvalitet. Kom till verkstaden och känn doften av träarbete.

Dela denna sida

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller undrar över pris?

  • Kontakt: Kontaktformulär
  • Telefon: 08 - 765 48 12
  • Mobil: 073 - 646 91 93
  • E-post: