Laga möbler hos Lidingö Möbelverkstad

Vi rankas som en av de allra skickligaste i landet och anlitas till projekt som kräver absolut yrkeskunnighet av högsta kvalitet och omsorg.

Lidingö Möbelverkstad har funnits sedan 1926 och ägs idag av Kenneth Nylén, som är den tredje ägaren. Möbelverkstaden sysslar i huvudsak med renovering av antika möbler men renoverar även möbler från 1900-talet, såsom Carl Malmsten, Josef Frank och Bruno Mathsson.

Lidingö Möbelverkstad är specialiserade på att laga möbler som är brand- och vattenskadade. Under processen ingår fanérlagning, franskpolering samt ersättning av saknade träbitar. Företaget är en av få som har spetskompetensen inom franskpolering/french polish.

Lidingö Möbelverkstad har ett unikt lager med gammalt virke och fanér, där det äldsta virket är från 1500-talet. Vi kan också erbjuda en stor samling träskruv i mässing, järn, pärlemo och elfenben.

Våra tjänster

I listan nedan hittar du några av de tjänster vi erbjuder.

Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

Kenneth Nylén

Kenneth Nylén innehar Gesäll och Mästarbrev i möbelrenovering och har arbetat med yrket sedan 1974. Han är även medlem i Lidingö Hantverksförening och Föreningen Skråhantverkarna. Större delen av kunderna finns i Stockholm. Kenneth Nylén är mycket meriterad och välkänd för sin yrkesskicklighet och omsorgsfullt utförda hantverk. Han utför även arbeten åt UD:s ambassadörer i hela världen och för utländska ambassader i Stockholm.

Pris

Har du en gammal eller sliten möbel du skulle vilja restaurera? Eller har du funderingar kring vad det skulle kosta att renovera din möbel? Det kan bero på flera faktorer så det enklaste sättet är att kontakta oss för att få en bedömning. Du kan kontakta oss här.

Kenneth Nylén

Lidingö Möbelverkstad

Vi har unika expertkunskaper inom möbelrenovering och restaurering av inredningsdetaljer. Vänd er till oss för bäst kvalité och yrkesskicklighet. Vi kan tillhandahålla de flesta träslag och har en stor samling träskruv i mässing, järn, pärlemo och elfenben.

Känn historiens vingslag och doften av trä. Välkommen till vår verkstad!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?

  • Telefon: 08 - 765 48 12
  • Mobil: 073 - 646 91 93
  • E-post: